Double Void House - JDA Studio Architects
21296
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21296,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ABOUT THIS PROJECT

DOUBLE VOID HOUSE

 

The approach for this project is one of constraint, warm modern and a pared back approach to the substantial alterations and additions in Pymble, NSW. The soft palette receives light though a large void with a cantilevered staircase and bridge. This creates a link to a new parents retreat on one side and a sitting gallery space on the other.

Adding to the dramatic spaces are a linear line of high tensile cables installed to the stair treads spanning through one side of the void and vertical hanging planters through the other.

 

Photography by Jamie Caputo